Vatikán urychleně školí nové exorcisty

Úvodní strana » Články » Vatikán urychleně školí nové exorcisty
Úvodní strana » Články » Vatikán urychleně školí nové exorcisty

Vatikán urychleně školí nové exorcisty

Jak je to s duchovním světem kolem nás? Díl I.

Vatikán urychleně školí nové exorcisty….asi ne jediná cesta, jak se zbavit případné cizí entity v blízkosti svého těla nebo ve vašem domě.

V posledních dnech mne zaujala zpráva na slovenském Lifenews.sk,  že Vatikán zaregistroval v uplynulých letech enormní nárůst lidí, kteří vykazují známky posednutí a školí nové exorcisty neboli vymítače "zlého ducha".

Odkaz na článek

 

Zpráva mně připomněla, že i já si všímám v poslední době většího počtu těch, kteří mají na psychické či fyzické úrovni potíže s tzv. přivtělenou nebo zbloudilou duší. Příznaky bývají nejčastěji popisovány jako náhlý a dlouhodobý úbytek energie, bolesti hlavy, migrény, bolesti různých částí těla bez zjevných příčin, problémy se spánkem. Potíže mohou být i na psychické úrovni projevující se jako nedostatek koncentrace, otupělost, nevysvětlitelný pocit přítomnosti "někoho jiného" ve své blízkosti. Mohou se projevovat i jako citové problémy k sobě nebo svému okolí nebo potíže v partnerských vztazích. Odvodem duše potíže většinou hned nebo po krátkém čase mizí.

Souběžně narůstá i počet těch, kteří se více zajímají o tzv. „čištění“ domů, bytů a jiných míst od cizích entit. neboli zbloudilých duší, neboť si všímají různých fenoménů, které jejich přítomnost většinou signalizují. 

Pro mnohé mohou znít tyto informace neuvěřitelně, ale já často říkám klientům, že i když něčemu ve svém životě nevěří ještě neznamená, že to neexistuje. A někdy až moc „bohatý“ svět kolem nás zkrátka je.

 

Server Playtvak. cz uveřejnil několik krátkých videí, které popisují zkušenosti těch, kteří si například zakoupili domek nebo jiný objekt, aby po čase zjistili, že v jejich domě se něco podivného děje. Není od věci se na videa podívat, pokud vás problém zajímá nebo si myslíte, že by se mohla tato problematika týkat i vás. Je  tam konkrétně ilustrováno, jak lidé, kteří na podobné věci také nevěřili rychle změnili názor po tom, co se s aktivitami jiných entit setkali.

 

Odkaz na videa

 

Odváděním přivtělených duší nebo alespoň zvažováním této eventuality jako původu problémů u svých pacientů se v poslední době začíná zabývat i více lékařů, psychiatrů nebo psychologů. Jednou je i Dr. Edith Fiore, která nás se svými poznatky seznamuje ve svých knihách (např.“ Tajemství zbloudilých duší“, která vyšla i v českém překladu).

 

V dalším pokračování bych vás seznámil s tím, jak můžete poznat, že se k vám nebo do místa, které obýváte, nastěhovala cizí entita, jaké problémy to pro vás na fyzické nebo duchovní úrovni přináší a jaké mohou být nejčastější příčiny, že tuto entitu do svého života pozvete.

 

Zaujal vás tento článek? Budu rád, pokud tomu tak bude. Můžete mně napsat vaše vlastní zážitky s přivtělenými, nebo zbloudilými dušemi, případně pokud nějaké máte dotazy, nebo si nejste jistí, zda se ve vašem okolí „někdo jiný“ z duchovního světa nepohybuje.