SRT - Spiritual Response Therapy

Úvodní strana » Články » SRT - Spiritual Response Therapy
Úvodní strana » Články » SRT - Spiritual Response Therapy

SRT - Spiritual Response Therapy

Jedna z technik, kterou v terapiích využívám je SRT. Tento postup odstraňuje nebo omezuje různé negativní programy, energie, bloky, kontroluje a čistí váš duchovní prostor.

Výhoda této techniky, hlavně pro dnešní dobu je, že se dá uskutečnit po telefonu, Skype, nebo pouze na základě úvodního rozhovoru, který jde opět realizovat telefonicky. Znamená to, že nemusíte nikam chodit a terapii lze realizovat na dálku, třeba z vašeho domova.

 

Právě negativní programy, kterými se tato technika primárně zabývá, se většinou spouští v okamžicích, kdy sami vstupujeme do různých životních situací, odehrávají se změny, které nastávají v našem okolí, obecné globální změny, které zasahují do našeho života. Do té doby spící program se plně aktivuje a spouští na něho navazující negativní energie, které nás doslova paralyzují a o kterých jsme pochopitelně před vnějším impulzem neměli ani potuchy.

 

Pokud máte nějaké aktuální téma, které byste chtěli v této době zkusit zpracovat – strach, úzkost, vnitřní zmatek a mnoho dalších, zkuste tuto techniku.

Více podrobností na  https://terapie-aw.cz/terapie/srt/